maletisikte

Alla inlägg under februari 2012

Av Måletisikte - 21 februari 2012 15:36

Nu har jag vart riktigt flitig och tränat 3 dagar i rad. Känner att jag orkar träna bättre när jag börjat äta igen. I lördags tränade jag 45 minuter på crosstrainern och sen fick magen en riktig genomkörare på ett corepass! I söndags blev det zumba vilket jag inte vart på på säkert 1 år, men det var så kul lika fight it var också skitkul som jag var på igår. Så dom passen ska jag absolut fortsätta med! Nu har jag sån jäkla träningsvärk så idag blir det bara en promenad. Kan även säga att jag hunnit med en promenad alla dagar jag vart på gymmet. Försöker gå en regäl promenad alla dagar. Men det blir typ 6 dagar i veckan :) tycker jag är superbra!

Av Måletisikte - 19 februari 2012 01:43

Hejhej mitt i natten! (Kan inte sova därför skriver jag nu)

Dagarna rusar fram jag har redan klarat av 6 dagar på upptrappningen! Det går superbra tycker jag. Jag ökar portionerna sucsesivt och idag fick jag vara med om en stor utmaning. Nämligen och äta ute! Jag tog en sallad med räkor och kräftstjärtar. Sa till att jag inte ville ha pasta eller dressing. Sen åt jag långsamt med ögat och slutade när jag var mätt.


I torsdags var det möte också och vågen visade 70,1. Vilket kändes jättebra med tanke på att jag har börjat äta och trodde typ att vågen skulle visa 72 eller något? eftersom jag vägde 70,2 på söndan innan jag började äta. Men nästa gång väger jag förhoppningsvis under 70 och då måste jag ha en belöning! Jag känner mig verkligen så himla duktig. Herregud jag har gått ner 10 kilo!! Klart jag är värd något beröm. Har ju tänkt att det ska vara något som inte kostar eftersom man kanske inte har råd när man väl når målet. Men funderar ändå på att få gå till frisören och färga håret och klippa lugg? Ska sova på saken :) godnatt!

Av Måletisikte - 15 februari 2012 20:34

Dagens mat:

Frukost: 1 kokt ägg, 3 msk keso, 1 tsk linfrön, några gojjibär, lite gurka.

Mellanmål: xtra vaganza VLCD

Lunch: 80g kycklinfilé m. sallad, gurka och tomat.

Mellanmål: xtra vaganza VLCD

Middag: 40 g Fläskytterfile, 3 msk keso, sallad, gurka och tomat.


Promenad i snön i 50 min.

Av Måletisikte - 14 februari 2012 20:40

Dag 2 idag på upptrappningen. Har vart ute på en promenad efter jobbet som alla andra dagar. :)

Idag har jag ätit följande:

Frukost: 1dl lätt kesella m. 1/2 dl blåbär och 1 tsk linfrön.

Mellanmål: xtra vaganza VLCD.

Lunch: 50g laxfilé m. Grönsaker.

Mellanmål: xtra vaganza VLCD.

Middag: 40g fläskytterfile m. Grönsaker.


Nästan som igår alltså!

Av Måletisikte - 13 februari 2012 17:44

Dag 1 idag på upptrappning till vanlig mat igen. Det har gått bra och jag har absolut inte tappat kontrollen än! :D ;) Känner en annorlunda hungerkänsla lite då och då, men den har snabbt gått över och det gäller att fortsätta dricka mycket vatten!


Jag är jättenöjd med dagen och såhär vill jag att hela upptrappningsveckan ska se ut! Tyvärr är det där med mellanmål väldigt svårt att få in på rätt tider då man jobbar :S

Frukost 06.00: 1 dl lätt kesella, 1/2 dl blåbär och 1/2 tsk linfrön

Mellanmål 9.30: xtra vaganza VLCD (= soppa)

Lunch 12.00: 40g fläskytterfilé , lite sallad,tomat och gurka.

Mellanmål kl 15.00: Xtra vaganza VLCD

Middag 18.00 (ska strax äta) 50g laxfilé m. lite sallad.


Egentligen ska man ta en till soppa, alltså 3 om dagen några dagar när man trappar upp, men vi får se om jag gör det? Kommer ju antagligen lägga mig vid 8-9 så då blir det så tätt inpå maten..

Av Måletisikte - 12 februari 2012 19:56

Jag kunde bara inte låta bli vågen idag, var så himla nyfiken. Men det såg ju heeelt OKEJ ut! :D vågen visade 70,2!! För 3 veckor sen vägde jag 75,7 kg = Startvikt. Så jag har gått ner drygt 5 kilo vilket är otroligt bra. (Och sen jag vägde mig i oktober har jag gått ner 9,9 kilo. Det är mycket!!)



Har satt upp ordentliga mål nu också:

Första delmålet: Under 70 = Inte långt kvar!

Andra delmålet: 65 kg. På valborgsmässoafton 2012 ska jag se till att väga det!

och så mitt MÅL: 60 kg, vilket jag ska väga den 1 Augusti 2012

Mål · Vikt
Av Måletisikte - 12 februari 2012 19:52

Hejj alla läsare, hehe, de är ju inte direkt många som läser min blogg, men det gör inget. Den som vill läser och den som inte vill gör inte det helt enkelt. Har ju inte direkt "skrivit ut" bloggen någonstans heller så :)


Idag mår jag bättre, men fortfarande extremt torr i halsen och munnen. Men idag står jag ut. För imorgon får jag äta :) Var iväg och handlade mat idag och det känndes så bra och bara packa ner nyttig mat! Har hållt på 3 veckor nu och jag är otroligt nöjd!

Nya tag imorgon, sjukt taggad!

Av Måletisikte - 11 februari 2012 20:03

Nu går det tungt med sopporna, orkar inge mer känns det som nu. Jag är torr i munnen och det spelar ingen roll om jag dricker 3 eller 5 liter vatten :S På måndag börjar jag äta och jag längtar så!

Ovido - Quiz & Flashcards