maletisikte

Alla inlägg under mars 2012

Av Måletisikte - 4 mars 2012 22:53

Idag har det vart en sån där bra dag. En riktig drömdag i viktnedgångssynpunkt på alla sätt och vis!!

Jag har vart ledig. Gick upp kl 8 åt havregrynsgröt med massa gött i (blåbär, hallon,linfrön,gojibär och valnötter) sen städade jag av lägenheten och tvättade och så..

Tog sedan en promenad på 6 km med en vän och hunden. Så himla underbart väder alltså!! <3

Gjorde sedan iordning en väldigt enkel och tråkig lunch: Sallad och 2 kokta ägg. Det fick duga ;)


Lyssnade på mental träning efter maten och på em var jag på både easy line (första gången för mig- Tyckte det var jättekul och tiden gick så himla fort!) Efter det zumba, och det var så himla roligt idag!! Det blir roligare och roligare när man lär sig stegen och hänger med bättre = det blir svettigare! :D Har kännt mig så pigg och frisk idag. Älskar sånna dagar för i vanliga vall lider jag av en förbaskad trötthet som tar kål på mig..(dåliga blodvärlden) Efter träningen blev det en sallad med kräftskärtar, mums! 


Idag har jag inte ätit några gojibär mer än i gröten på morgonen (vilket är helt okej, och bra) Så ja, det är jag jättestolt över faktist, BRA!!!!! Till "kvällsfika" blev det en varm banan med kanel på och lite kesella till det, mums vad gott det var! Rekomenderas varmt.


Tänk om alla dagar kunde se ut såhär? Då skulle jag må minnsan:) Men tyvärr tar jobbet över livet ibland känns det som. Men jag tar vara på dessa bra dagar och njuter fullt ut, Kärlek till dessa dagar <3

Av Måletisikte - 2 mars 2012 22:10

Det går Inge bra nu...

Vet inte vart jag ska börja..

Men den senaste veckan har vart tung. Jag har följt allt som jag ska och så men jag har kännt att magen har vart så uppsvälld. Typ allergimage. Av detta har jag blivit lite deppig:/ Eftersom jag gjort som jag ska och inte gått ner (tror jag) för lyssna här vad löjligt detta är egentligen:

"jag känner mig uppsvälld och tyngre (ungefär som när man har mens fast det har jag inte nu) det är bara det att jag inte ens vägt mig?"


Jag vet inte om jag gått upp/ner eller står stilla. Ska försöka hålla mig tills nästa vägning på XV. Det är bara det att jag går och oroar mig över det här nu och lägger energin på något helt fel istället för själva viktnedgången. Sen har jag mitt största problem och det är gojibär.... Varför finns dom? Det är nyttigt men man behöver inte många. Faktum är att jag äter dessa bär som godis, alldeles för ofta i tid och otid. Vore väll helt okej om jag hade några i gröten på morgonen men speciellt idag har jag ätit alltför många. Nu gör jag fel och är arg på mig själv för detta i efterhand. Det tjänar jag ju absolut ingenting på?


Jag måste lära mig och tänka efter innan istället. Det är det dör hemska småätnings suget som tar över :( vet inte riktigt hur jag ska bete mig nu. Jag ska nog lyssna på mentalträning innan jag somnar. Det hjälper lite. Men frågan är ska jag förbjuda mig från gojibären eller åhh jag vet inte. Jag ska nog maila min ledare eller vad heter det? Kommer inte på ordet nu.. Ska iaf avsluta med något positivt och det är att jag tränar mycket!! :)

Ovido - Quiz & Flashcards