maletisikte

Alla inlägg under maj 2012

Av Måletisikte - 10 maj 2012 22:03

Hallå!


Vet inte rikgt vart jag ska börja. Vill egentligen inte skriva alls eftersom det går åt helvete!


Började som sagt trappa upp i måndags, 2 dagar gick det bra. Skulle jobba natt tisdag och onsdag och det var då allt började. Har ätit alldeles för mycket (för att trappa upp). Trodde helt seriöst att jag skulle få tarmvred eller något för jag har haft så sjukt ont i magen. Är man van och bara dricka soppor så blir man proppmätt på ingenting. Men huvudet har tagit över totalt alltså?


Jag har ätit det ena och det andra. Mackor i mängder. Den stora boven... Kan inte hantera det. Fattar inte hur jag har kunnat äta så mycket när magen har värkt som jag vet inte vad? Helt SJUKT beteénde. och jag blir så arg på mig själv. Jag har sabbat allting känns det som och jag vet liksom inte hur jag ska fortsätta nu? :(


Fattar verkligen inte varför det här hände? kanske kännde jag bara "yes delmålet är uppnått, nu kan jag äta vad jag vill", jag vet inte??? Kännde mig så jäkla taggad att fortsätta KÄMPA när jag såg 65,0 på vågen sen rasade allt bara. VARFÖR VARFÖR VARFÖR?


Ska försöka ta mig i kragen imorgon, vet bara inte hur? men jag kan inte äta såhär får det mår jag skitdåligt av... vad less jag blir på mig själv!


Just nu känner jag bara att jag behöver någon och prata med, men vet inte vem? Dörför skriver jag det här. Mår så dåligt över mina misslyckanden. utåt sett tror folk säker att jag äter skitbra och sådär men i själva verket är det katastrof. Jag tror folk ser mig som en riktig kämpe. För när jag väll kämpar då ger jag ALLT. Men när jag inte kämpar då går det åt helt fel håll ist.. Ibland känner jag mig så ensam i det här med min viktnedgång. Alla verkar tro att det går som en dans på rosor för mig vilket inte är sant. Det är bara här på denna blogg som jag berättar hur dåligt det går, det är otroligt skönt att kunna skriva av sig här även om det inte går skitbra jämt..


Vet inte vad jag pratar om?

och nej, jag har inte tränat sen sista inlägget (PW)..


åhhh, jävla skit!

ANNONS
Av Måletisikte - 8 maj 2012 12:47

Har vart ut på en timmes PW med min syster! Otroligt skön promenad i solen. Efteråt kunnde vi inte hålla oss när vi såg att dom börjat sälja jordbubbar. Så vi köpte en ask och satt oss på en bänk. 8 st åt jag. Blev proppmätt. haha!


           

ANNONS
Av Måletisikte - 8 maj 2012 08:08

Ja det är sant, delmål 2 är uppnått idag den 8 Maj -2012.


65,0 kg visdade vågen idag!  


Det känns så jäkla bra!!!!8 dagar försent men det tyckte jag var bra jobbat ändå :)  

Jag har nu samanlagt minskat 16,1 kg totalt sen oktober -11. 


Nu fortsätter viktresan mot det verkliga målet och resultatet som jag ska hålla. 60 kg ska jag väga den 1 aug och jag kommer verkligen kämpa för det!


5 kg kvar, och då har jag gått ner 21,1 kg.


  

Mål · Vikt
Av Måletisikte - 7 maj 2012 20:57

Började som sagt trappa upp lite smått idag:


Har ätit alla mina soppor (3 st).

1 kokt ägg.

En smakbit av skinka. (typ en halv skiva).

Nästan 1 dl Blåbär och 80g Kesella lätt.


Blev även en kvällspromenad i skogen på en timme. Satt på mig plåster och mina ingådda kängor så det gick toppen! :D

Av Måletisikte - 7 maj 2012 12:41

Jag har bestämt mig:

Jag ska långsamt börja trappa upp idag.

Kommer börja med ett kokt ägg eller så! Det kommer smaka så bra :D

Av Måletisikte - 7 maj 2012 12:27

Det är otroligt viktigt att bara njuta av livet ibland, inte minst när man håller på med viktminskning. Såklart annars också. Men när man inte kan njuta av mat får man njuta av annat.


Sol, långa promenader i vackert väder, kaffe eller te utomhus i solen, en bra tidning, ett varmt bad. Kan skriva hur mycket som helst men detta är livskvalité för mig och fyller på min kropp med massa bra energi.


       

Av Måletisikte - 7 maj 2012 12:17

Har precis vart ute på en PW, 50 min. Jätteskönt och underbart väder var det. Tyvärr fick jag lite skavsår så jag lär införskaffa mig comped skavsårsplåster så jag kan fortsätta gå. Har ju inte riktigt gått in mina nya skor än så det är väll bara att räkna med.


Kom att tänka på en sak. Det är sällan allting känns helt "perfekt" när man går. Iaf är det så för mig. Antingen är man för mycket/för lite klädd, har ont i knäna, ont i fötterna, det blåser och snoret rinner... Alltid är det något. Klagar inte över detta nu brukar bara ingnorera dessa småfel! 


Ville bara komma fram till att de gånger allting verkligen känns toppen. Dessa promenader slår precis ALLT!   

Av Måletisikte - 7 maj 2012 09:40

Inte långt ifrån delmål 2 nu!!! Vågen visade idag 65,2 kg!   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se