maletisikte

Alla inlägg under maj 2012

Av Måletisikte - 6 maj 2012 21:51

Två veckor på helfart har nu gått. Går halvtungt känner jag. Det jobbigaste med sopporna måste jag säga är den sociala biten.. Att inte kunna ta en lunch med en vän eller äta middag med familjen. Är även så irreterad och har inte någon energi. Soppor är extremt tråkigt och jag är så sugen på mat!!!!


Jag känner mig så velig och vilsen. Vill så gärna fortsätta med sopporna för att då går man verkligen ner och nu är jag så nära delmålet. Men nu funderar jag på att börja äta... Men när? Imorgon, till helgen eller om en vecka?


Jag jobbar natt för första gången på tisdag och jag är lite nervös för hur det kommer gå. Visst går man ner snabbt med soppor men är det värt det? Ibland är jag alldels för rastlös och otolig och vill gå ner SNABBT. 


Känner att jag vill gå ner i vikt genom nyttig mat och träning egentligen. Även om sopporna är rätt jobbiga och gå på så känns det ändå som "fusk" eller en "genväg" för att gå ner i vikt om ni förstår?


Dagens träning vart en långpromenad i ett betydligt finare väder till skillnad mot igår. Var ute i 1,5 timme och solen stålade i mina ögon, det kallar jag livskvalité!   

ANNONS
Av Måletisikte - 5 maj 2012 20:24

Blev en kvällspromenad  (1,5 timme) i riktigt skitväder. Det Blåste, var kallt och regnade/snöade. Fryser fortfarande men det känns för jäkla bra att jag tog mig ut ändå   


Känner att gymmet har hamnat lite "utanför" den här veckan.  Har bara kännt mig så trött och orkeslös pga sopporna så därför har det blivit så.. Men promenader är lika bra för fettförbränningen det med :) Känner ändå att det är bättre jag gör det jag känner för än att plåga mig till gymmet! Det ska vara kul och röra på sig!

ANNONS
Av Måletisikte - 5 maj 2012 05:53

Denna mogronvikt gjorde mig riktigt GLAD! 65,6 kg visade vågen och jag är inte långt ifrån delmål 2. ( första delmålet var under 70 och andra delmålet var 65kg.) Men Vågen ska vara på prick 65 eller under för att målet ska vara uppnått. Åh så himla roligt !! :D blir absolut en belöning när jag når 65,0 eller under! Helt plötsligt känns det bara helt självklart att fortsätta med sopporna!! (Till skillnad från igår.) hehe ;)

Mål · Vikt
Av Måletisikte - 4 maj 2012 16:37

Hinder kommer hela tiden i ens vardag. För mig har jag ett återkommande hinder som kommer varje månad. Veckan då jag har mens. Jag blir sugen på precis ALLT.


Så igår och idag har jag vart väldigt sugen och haft tankar på att börja äta igen och skita i allt, typ. Konstig hur mycket känslor, hormoner och humör kan påverka och ta över allt! Men det är bara att kämpa på om några dagar har det förhoppningsvis gått över och jag jag är på banan igen. Har inte ätit något än såklart så svag är jag inte och jag kommer inte äta nått heller.


Tar jag mig över detta hinder så ska kan jag känna mig stolt! Man ska vara glad för varenda litet hinder man tar sig över. :)

Av Måletisikte - 2 maj 2012 20:00

Dessa ridbyxor är i storlek 36. Får på mig dom men jag kan inte knäppa riktigt för då skulle dom sitta jättehårt. När jag började min viktresa hade jag kanske storlek 44? Om inte mer. 


Jag har stora höfter/lår, typisk päronformad kropp så jag har alltid fått haft stora storlekar på byxor men 44?? Det är alldeles för mycket. Kan inte med ord beskriva hur bra det känns att jag snart får på mig ett par byxor i en storlek jag inte hade kunnat drömma om!


(Dessa ridbyxor är kanske 6 år gamla och är aldrig använda. Vet inte hur mycket jag kommer använda dom när jag får på mig dem heller men bara själva grejen att få på sig dessa liksom...)

Tycker även att min mage börjar se jäkligt bra ut ;) Mot hur den såg ut förut! :)  

Av Måletisikte - 2 maj 2012 19:35

Imorse var jag ute och powerwalkade en timme mellan 5-6. Det kan vara den bästa tiden att vara ute på. Så otroligt vackert var det ute. Har mått så bra idag och nu börjar jag verkligen känna att jag blir proppmätt av sopporna. Höll på att glömma den sista soppan idag för jag kände mig inte alls hungrig. Skönt!


     

Av Måletisikte - 1 maj 2012 21:50

Har vart igång hela dagen med det ena och det andra, som promead, tvättat bilen, vart i stallet och dagen fick avslutas på gymmet där magen fick arbeta mestadels men även ryggen.


Känns så himla bra allting nu. Går och lägger mig med ett leénde på läpparna. Klockan är ställd på 04.30 för en PW innan jobbet.


Godnatt och hoppas att ni har haft en fantastisk långhelg!

Av Måletisikte - 1 maj 2012 18:00

Tycker bara att den här jackan är så SNYGG! Funderar på och köpa den. Kanske blir att unna sig den när jag når 65 kg? vi får se! Det blir så himla mycketroligare och träna med snygga kläder :D Denna vore perfekt till mina PWs/promenader till sommaren!

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se